Η Honor είναι έτοιμη να παρουσιάσει το διάδοχο του πιο επιτυχημένου smartphone μοντέλου στην ιστορία της, του Honor 8X, το οποίο έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια συσκευές. Ο λόγος φυσικά για το Honor 9X, το οποίο έχει σκοπό να εκθρονίσει τον μικρότερο αδερφό του και να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο του πιο επιτυχημένου smartphone.

Το Honor 9X αναμένεται να ανακοινωθεί στην Κίνα στις 23 Ιουλίου μαζί με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το 9X Pro. Και τα δύο smartphones όπως όλα δείχνουν θα διαθέτουν οθόνη 6.59 ιντσών με Full HD ανάλυση και η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την εμπρόσθια όψη χωρίς οποιαδήποτε εγκοπή. Στην περίπτωση αυτή, η εμπρόσθια κάμερα θα αποκαλύπτεται μέσω ειδικού μηχανισμού και σε στυλ «περισκοπίου», μια λύση την οποία ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές.

Διάβασε επίσης: Ο τελευταίας γενιάς επεξεργαστής της Qualcomm Snapdragon 855+ φέρνει 15% καλύτερες επιδόσεις.

Επιπλέον η Honor αναμένεται να εξοπλίσει το Pro μοντέλο με τριπλή κάμερα όπου ο κύριος αισθητήρας θα έχει ανάλυση 48MP. Αντίστοιχα το Honor 9x αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει με διπλή κάμερα.

Μπορεί να ανακοινωθούν πρώτα στην Κίνα όμως σχετικά σύντομα αναμένονται και στην Ευρωπαική αγορά. Μαζί κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί και το Honor Band 5 το οποίο είναι η πρόταση της εταιρείας στα wearables.