Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη μεγάλη παρουσίασή της στη Νέα Υόρκη, στις 2 Οκτωβρίου, μια παρουσίαση αφιερωμένη στο hardware και τα Microsoft Surface.

Όπως και πέρσι όταν η εταιρεία είχε επιλέξει και πάλι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η Microsoft αναμένεται να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια αρκετών νέων μοντέλων Surface, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ο διάσημος επαγγελματίας gamer Ninja έχει πλέον χορηγό την Adidas.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι σχετικές διαρροές είναι ελάχιστες, αν και η πιθανότητα να δούμε τη νέα γενιά των Surface Book και Surface Pro, των υβριδικών συστημάτων της Microsoft, είναι μεγάλες. Αυτά αναμένεται να είναι και τα πρώτα μοντέλα των αντίστοιχων σειρών που θα ενσωματώσουν -επιτέλους- θύρα USB-C, με την εταιρεία να μην προχωρά σε μια τέτοια κίνηση τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας αντιδράσεις.

Σε ότι αφορά τις εκπλήξεις, μία από αυτές ίσως περιλαμβάνει και τα αποκαλυπτήρια ενός εντελώς νέου Surface το οποίο θα στηρίζεται σε ένα μοναδικό form factor, παρέχοντας δύο οθόνες και θα μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα. Σχετικές πληροφορίες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, με τη Microsoft να φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει τη νέα της δημιουργία, αν και η κυκλοφορία της υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.