Λίγους μήνες ακόμη υπομονή θα πρέπει να κάνουν όσοι περιμένουν με αγωνία το Tekken 7, μιας από τις καλύτερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Tekken 7 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 2 Ιουνίου για τις πλατφόρμες των PlayStation 4, Xbox One αλλά και για PC.  Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση, το Tekken 7 θα κυκλοφορούσε στις αρχές του χρόνου όμως σύμφωνα με το δημιουργό του παιχνιδιού, Katsuhiro Harada, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Το Tekken 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα και για το PlayStation VR όπως είχε δηλώσει αρχικά η εταιρεία στην έκθεση E3, κάτι που όμως δεν αναφέρεται στην τελευταία ανακοίνωση. Παράλληλα η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές νέες πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα μπορέσουν να κατεβάσουν δωρεάν έναν επιπλέον χαρακτήρα, την Eliza, ενώ οι κάτοχοι PlayStation 4 θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο το οποίο θα φέρνει μνήμες από το Tekken 4 και το Tekken 2.