Γνωρίζουμε πλέον την ημερομηνία κυκλοφορίας τους Gran Turismo Sport η οποία είναι η 17η Οκτωβρίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στην Ευρώπη θα κάνει την εμφάνισή του μία ημέρα μετά.

Το Gran Turismo Sport είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια του PlayStation 4, και η αρχική του κυκλοφορία ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Νοέμβριο. Στη συνέχεια η Polyphony, η δημιουργός εταιρεία χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για την παραγωγή του παιχνιδιού, με τη κλειστή δοκιμαστική περίοδο να ξεκινάει τον περασμένο Μάρτιο. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης, με τον πρόεδρο της Polyphony να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Διάβασε επίσης: Το PlayStation 4 Pro σε λευκό χρώμα μαζί με το Destiny 2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Polyphony «προσπάθησε να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, του ήχου και των φυσικών μοντέλων, μια εμπειρία που μόνο στο PlayStation μπορεί κάποιος να την απολαύσει». Επιπλέον το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, με τη Limited και Digital Deluxe έκδοση να περιλαμβάνει πρόσθετα avat, in-game credit κ.α. Οι τιμές του έχουν οριστεί στα $70 και $80 αντίστοιχα.