Ο γνωστός λογαριασμός Ice Universe στο Twitter, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, αναφέρει ότι η Samsung προσανατολίζεται να παρουσιάσει το επόμενό της κορυφαίο smartphone, το Galaxy S11 στις 18 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίαση σύμφωνα με τον Ice Universe θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco και εκεί αναμένεται να δούμε και τα τρία νέα μέλη της οικογενείας Galaxy S11, με τα κορυφαία 2 μοντέλα να γνωρίζουμε από τώρα ότι θα διαθέτουν κύρια κάμερα στα 108MP. Επιπλέον η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz ενώ στο εσωτερικό κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει ο Snapdragon 865 της Qualcomm και όχι κάποια Exynos λύση της ίδιας της Samsung. Η μνήμη θα είναι περισσότερη από κάθε άλλη φορά, στα 12GB, τεχνολογίας LPDDR5 μαζί με αποθηκευτικό χώρο 512GB UFS 3.O.

Οι ίδιες πληροφορίες του Ice Universe αναφέρουν ότι η Samsung θα επιλέξει στην ίδια παρουσίαση να ανακοινώσει και ένα ακόμη smartphone, το οποίο όμως θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη και θα αποτελεί μια clamshell εκδοχή της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Υπενθυμίζουμε ότι η νοτικορεατική εταιρεία είναι η πρώτη που έχει κυκλοφορήσει εμπορικά, ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το Galaxy Fold.