Πριν λίγες ημέρες η Nintendo μας έδωσε μια πρώτη εικόνα της νέας της παιχνιδοκονσόλας, του Switch, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο.

Με το βίντεο που δημοσίευσε η Nintendo, μας έδειξε εκτός από την εξωτερική εμφάνιση της κονσόλας, κυρίως τον υβριδικό χαρακτήρα που διαθέτει, με τη δυνατότητα να μεταφερθεί πολύ εύκολα από το σαλόνι στους εξωτερικούς χώρους, με το παιχνίδι να συνεχίζεται στη μεγάλη οθόνη που ενσωματώνει. Βέβαια η πρώτη αυτή παρουσίαση έχει δημιουργήσει πολλά άλλα ερωτήματα, με την Nintendo σήμερα να υπόσχεται ότι θα απαντήσει στα σημαντικότερα από αυτά, σε μια ζωντανή μετάδοση που θα πραγματοποιήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Στην παρουσίαση αυτή η οποία έχει την ονομασία Nintendo Switch Presentation, η Ιαπωνική εταιρεία έχει δεσμευτεί μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι θα αποκαλύψει τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μαζί με την κονσόλα, αλλά φυσικά την τιμή και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Την ίδια ημέρα, θα υπάρξει στην Ιαπωνία και μια επίδειξη της κονσόλας αλλά και των πρώτων παιχνιδιών, για όσους τυχερούς θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα δουν τη νέα δημιουργία της Nintendo από κοντά.