Απόλυτα πιστή στο Φθινοπωρινό της ραντεβού, η Apple ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη παρουσίαση στις 10 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς η πρόσκληση να φανερώνει οτιδήποτε, αφήνει να εννοηθεί ότι θα πρέπει να περιμένουμε καινοτόμα προϊόντα ενώ υποθέτουμε οτι ο πρωταγωνιστής της παρουσίασης δεν θα είναι άλλος από το iPhone και τη νέα του γενιά που και φέτος θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η Microsoft θα ανακοινώσει τα νέα Surface Laptop στις 2 Οκτωβρίου σε μεγάλη παρουσίαση στη Νέα Υόρκη.

Πέρυσι είχαμε την κυκλοφορία τριών διαφορετικών smartphone iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, οπότε αναμένουμε και φέτος κάτι αντίστοιχο όσο αφορά τη διαθεσιμότητα των μοντέλων. Μάλιστα έπειτα από την δοκιμαστική λειτουργία του iOS 13 που ξεκίνησε τον Ιούνιο με την τελική έκδοση να γίνεται διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες, το διάσημο λειτουργικό σύστημα της Apple κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και αυτό το δικό του ρόλο στη σκηνή.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο και πιο συγκεκριμένα στο  Steve Jobs Theatre όπως και πέρσι ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Αναμονή λοιπόν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου ώστε να παρακολουθήσουμε τα τελευταία νέα σε απευθείας σύνδεση από τα κεντρικά της Apple.