Συνωστισμό θα έχουμε τον Οκτώβριο από νέες ανακοινώσεις smartphone αφού μετά από τη Huawei, την Honor, την LG και τη Google, μία ακόμη εταιρεία, η Razer επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο της smartphone Razer Phone 2.

Αυτό θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου όπου και η Razer αναμένεται να παρουσιάσει το Razer Phone 2, τη νέα της δημιουργία στον τομέα των gaming smartphones, όπου μπορεί να θεωρηθεί και ως η εταιρεία που ξεκίνησε τη σχετική «μόδα». Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το Razer Phone 2 θα ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών η οποία δεξιά και αριστερά της θα έχει στερεοφωνικά ηχεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Διάβασε επίσης: Το LG V40 το οποίο θα παρουσιαστεί στις 3 Οκτωβρίου θα έχει συνολικά 5 κάμερες

Το ίδιο θα ισχύει και για την οθόνη η οποία παραμένει στα 120Hz, ένας τομέας που διαφοροποιούνται τα περισσότερα gaming smartphones. Με Android 9.0 Pie, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ότι το Phone 2 της Razer θα στηρίζεται στο τελευταίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845 με μπόλικη μνήμη, αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει τα 512GB αλλά και μπαταρία 4.000mAh.

Όλες οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στις 10 Οκτωβρίου.