Αν και οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για παρουσίαση του νέου κορυφαίου smartphone της Samsung Galaxy S9 στη CES στις αρχές Ιανουαρίου, αρκετά πιο αξιόπιστες πληροφορίες προερχόμενες από το Bloomberg, έχουν διαφορετική άποψη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ιστοσελίδας, η Samsung προγραμματίζει να αποκαλύψει το Galaxy S9 στα τέλη Φεβρουαρίου, λίγο νωρίτερα του αναμενομένου, εξαιτίας του ανταγωνισμού με το iPhone X της Apple. Και φέτος, η κορεατική εταιρεία θα παρουσιάσει δύο μοντέλα, με το Plus μοντέλο αυτή τη φορά να ξεχωρίζει και στην κάμερα αφού στο πίσω μέρος θα υπάρχουν δύο αισθητήρες και όχι ένας όπως με τις προηγούμενες γενιές. Σε ότι αφορά το σχεδιασμό, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι όμοιος.

Το Galaxy S8 παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο αντί της καθιερωμένης παρουσίασης στη Βαρκελώνη στα πλαίσια της έκθεσης MWC, αφού η Samsung χρειάστηκε λίγο καιρό περισσότερο να συνέλθει από το σοκ του Galaxy Note7 και να βεβαιωθεί ότι το νέο της μοντέλο δε θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Πάντως αν και το δημοσίευμα δε κάνει λόγο για την έκθεση MWC, εντούτοις αυτή διαξέγαται το διάστημα και συγκεκριμένα από τις 26/2 έως την 1/3. Βεβαίως μέχρι την επίσημη ανακοίνωση τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.