Και ναι, έφτασε η ώρα για να παίξουμε ένα από τα πολυαναμενόμενα mobile παιχνίδια της χρονιάς, το Mario Kart Tour της Nintendo.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός υδραυλικός φέρνει τους φίλους του για αγώνες Kart, με το γνωστό παιχνίδι της Nintendo να κάνει τη μετάβασή του από τις παιχνιδοκονσόλες στο iPhone αλλά και σε android smartphones και tablets.

Η αναμονή πάντως ήταν μεγάλη αφού τον Φεβρουάριο του 2018 η Nintendo αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει να αναπτύσσει τον τίτλο, ο οποίος από σήμερα κυκλοφορεί στο App Store και το Play Store χωρίς χρέωση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές δεν λείπουν, αφού η Nintendo έχει προσθέσει αρκετές μικροσυναλλαγές εντός του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου και loot boxes.

Επιπλέον, το Mario Kart Tour παρέχει και μηνιαία συνδρομή με $5, με τους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε αρκετά πρόσθετα πράγματα που κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού καλύτερη.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν το παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η συσκευή τους θα χρειάζεται να έχει συνεχή σύνδεση με το Internet ενώ θα πρέπει να δημιουργήσουν και λογαριασμό Nintendo.