Οι νέες τηλεοράσεις LG OLED και Super UHD, παρουσιάστηκαν από την Κορεατική εταιρεία την περασμένη εβδομάδα στη Σεούλ, λίγο διάστημα μετά από μια πρώτη ανακοίνωση που υπήρξε στην έκθεση CES.

Στην κατηγορία των OLED τηλεοράσεων όπου η LG κυριαρχεί με πωλήσεις 1.6 εκατομμυρίων την περασμένη χρονιά, η εταιρεία παρουσίασε τα μοντέλα W8, G8, E8, C8 και B8, όλα τα οποία έρχονται με τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. Στα επιμέρους χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν κάθε μοντέλο, συναντάμε  το Picture-on-Wall στο 77/65W8, το One Glass Screen στο μοντέλο 65G8, το Picture-on-Glass (μοντέλο 65/55E8) και το σχεδιασμό Cinema Screen για τα μοντέλα 77/65/55C8 και 65/55B8.

Στην απέναντι και πιο οικονομική πλευρά, αυτή των Super UHD τηλεοράσεων, η LG προωθεί την τεχνολογία Nano Cell και τον οπίσθιο φωτισμό Fald, ένας συνδυασμός που παρέχει βαθύτερο μαύρο χρώμα, βελτιωμένη απόδοση και καλύτερη απόδοση χρωμάτων ακόμα και από δύσκολες γωνίες προβολής.

Τα περισσότερα μοντέλα της LG έρχονται με το ThinQ, με διαδραστική έξυπνη εμπειρία για το μενού, μέσω του οποίου οι τηλεοράσεις της κορεατικής εταιρείας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλα έξυπνα οικιακά προϊόντα όπως ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, κλιματιστικά/ ιονιστές, «έξυπνα» φώτα, «έξυπνα» ηχεία και πολλές άλλες συσκευές που συνδέονται στην τηλεόραση μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.