Η ώρα έφτασε και το νέο επεισόδιο στην κλασσική σειρά παιχνιδιών Gran Turismo, έφτασε για το PlayStation 4. Το Gran Turismo Sport αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προσομοιωτές οδήγησης και σίγουρα τον καλύτερο για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία 20 χρόνια.

Ειδικά για το PlayStation 4 Pro, το νέο GT Sport έρχεται με σύγχρονες τεχνολογίες απεικόνισης (4K, 60fps, HDR και Wide Colour) αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες επιδόσεις της τελευταίας παιχνιδοκονσόλας της Sony προσφέροντας μια άκρως ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, όπου μπορείς να ακούσεις μέχρι και το τρεμούλιασμα της ροπής στο σύστημα μετάδοσης κίνησης των super cars.

Διάβασε επίσης: Το Mini Wired Gamepad είναι το κατάλληλο χειριστήριο PS4 για παιδιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Sony προχωρά σε πλήρη μετάφραση των μενού του παιχνιδιού στα ελληνικά, δείχνοντας έτσι τη σημασία που δείχνει στους Έλληνες φίλους του PlayStation και του παιχνιδιού.  Το GT Sport παρέχει 19 τοποθεσίες με 40 διαφορετικές διατάξεις ενώ έχουν έχουν αναπαρασταθεί συνολικά πάνω από 177 αυτοκίνητα, από stock και αγωνιστικά, μέχρι πρωτότυπα αυτοκίνητα τα οποία σε περιμένουν να τα δαμάσεις. Όσοι έχουν στην κατοχή τους το PlayStation VR, μπορούν να ζήσουν μια εμπειρία 360 μοιρών, σαν να κάθονται στη θέση του οδηγού.