Διαθέσιμο είναι εδώ και λίγες ώρες το νέο iOS 10.2, για συγκεκριμένα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch. Η νέα έκδοση δε φέρνει σημαντικές αλλαγές εκτός της παρουσίασης της εφαρμογής TV που θα αντικαταστήσει την εφαρμογή Videos από όλες τις iOS συσκευές,

Μέσω του TV app, ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει κανονικά τα βίντεο που έχει αποθηκευμένα στη συσκευή του αλλά και να έχει πρόσβαση από ένα μόνο μέρος, σε υπηρεσίες streaming video όπως Hulu και HBO. Επιπλέον και πάλι μέσω της εφαρμογής, θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που ο χρήστης έχει αγοράσει από το iTunes Store.

iOS 10.2

Μια άλλη αλλαγή συναντάμε στην υποστήριξη emoji, με αρκετά νέα χιουμοριστικά εικονίδια που φιλοδοξούν να κάνουν πιο χιουμοριστικές τις συζητήσεις σας. Σε αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων emoji που αναπαριστούν διάφορα επαγγέλματα αλλά και γλυκίσματα. Το iOS 10.2 μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν αυτόματα όσοι διαθέτουν τουλάχιστον το iPhone 5, το iPad 4ης γενιάς, το iPad mini 2, την έκτη γενιά του iPod Touch αλλά και όλα τα iPad Pro.