Η αναμονή έλαβε τέλος και έτσι η Microsoft διαθέτει από αυτή την εβδομάδα την πολυαναμενόμενη ανανέωση του κλασσικού παιχνιδιού στρατηγικής, Age of Empires, το οποίο πλέον έρχεται στη σύγχρονη εποχή και υποστηρίζει Windows 10 αλλά και βελτιωμένα γραφικά για τους σύγχρονους υπολογιστές, που ανεβάζουν την ανάλυση σε 4K.

Το νέο Age of Empires περιλαμβάνει 16 πολιτισμούς, με τους παίκτες να καλούνται να κατακτήσουν 10 εκστρατείες, ενώ υπάρχει υποστήριξη και του Xbox Live για παιχνίδι που μπορούν να συμμετάσχουν ταυτόχρονα έως 8 άτομα.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ο Bill Gates θα έχει ρόλο guest star σε γνωστή τηλεοπτική σειρά

Σύμφωνα με τον Adam Isgreen, Microsoft Creative Director, «Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Age of Empires: Definitive Edition, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή remastered έκδοση του ιστορικού παιχνιδιού, χαρίζοντας σε όλους τους gamers παγκοσμίως μία συναρπαστική εμπειρία RTS, 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του τίτλου. Για αυτό χρειαστήκαμε τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να αναβιώσουμε με σωστό τρόπο τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως η επίθεση-κίνηση και το βελτιωμένο minimap, που ελπίζουμε ότι όλοι οι fans θα αγαπήσουν».