Νωρίτερα του αναμενομένου όπως φαίνεται θα παρουσιάσει η Samsung τα νέα smartphones Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, με τον γνωστό @evleaks ή αλλιώς Evan Blass, να αναφέρει ότι η κορεατική εταιρεία θα κάνει μια πρώτη παρουσίαση των συσκευών στις αρχές Ιανουαρίου στην έκθεση CES 2018.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung δε θα προχωρήσει στα πλήρη αποκαλυπτήρια των νέων Galaxy S, κάτι που θα γίνει τον Μάρτιο σε προγραμματισμένη εκδήλωση πιθανότατα στα πλαίσια της έκθεσης MWC. Οι λόγοι που η Samsung θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση δεν έχουν γνωστοποιηθεί αλλά μπορούμε να φανταστούμε αρκετούς. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι η επιθυμία της εταιρείας να ελαχιστοποιήσει τις διαρροές που παραδοσιακά συμβαίνουν με κάθε της κορυφαίο smartphone.

Σε κάθε περίπτωση, τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ δε θα διαφέρουν στην εμφάνιση από τους προκάτοχούς τους, αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαστάσεις θα παραμείνουν ίδιες και στα δύο μοντέλα, όσο και η εμπρόσθια εμφάνισή τους. Στο πίσω μέρος η Samsung θα προχωρήσει σε ενσωμάτωση διπλής κάμερας όπως στο Galaxy Note 8 αλλά και σε αλλαγή θέσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.