Μια νέα αρχή κάνει η Withings με το smartwatch Steel HR Sport, η εταιρεία που είναι γνωστή για τα gadget που κατασκευάζει τα οποία έχουν στο επίκεντρο το fitness.

Το νέο προιόν της εταιρείας είναι ένα έξυπνο ρολόι με την ονομασία Steel HR Sport το οποίο φέρει πολύ όμορφη εμφάνιση χωρίς να του λείπουν οι δυνατότητες. Με κάσα πάχους 13 χιλιοστών και διαμέτρου 40 χιλιοστών, το νέο ρολόι της Withings μπορεί να θεωρηθεί υβριδικό αφού συνδυάζει την εμφάνιση ενός κλασσικού αναλογικού ρολογιού με αυτό του ψηφιακού κόσμου, κάτι για το οποίο είναι υπεύθυνη μια μικρή OLED οθόνη.

Διάβασε επίσης: 5 παιχνίδια που πρέπει να παίξεις οπωσδήποτε στο tablet

Στην οθόνη εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες που έχουν σχέση με την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη όπως το πόσα βήματα έχει κάνει καθώς και πόσο μένο για να ολοκληρωθεί η αθλητική δραστηριότητα.

Επιτρέπει την επιλογή μέσα από 30 αθλήματα ενώ είναι αδιάβροχο. Φυσικά ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι η αυτονομία η οποία φτάνει τις 25 ημέρες. Η Withings ανήκει πλέον στον συνιδριτή της, Éric Carreel,  αφού αυτός την εξαγόρασε πίσω από τη Nokia όταν ήταν φανερό πως δε την αξιοποίησε καλά.