Η επική τριλογία του Starcraft 2 τελειώνει με το όπως όλα δείχνουν, συναρπαστικό Legacy of the Void.

Μιλήσαμε με τον Lead Game Director του παιχνιδιού ο οποίος μας αποκάλυψε ότι το campaign του τίτλου θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Heart of the Swarm. Οι άνθρωποι της Blizzard είναι ακόμα πολύ φειδωλοί ως προς τις διάφορες αποκαλύψεις για τον τίτλο καθώς ξέρουν ότι αυτός ελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όλων των οπαδών της σειράς που θέλουν μανιωδώς να μάθουν πώς θα καταλήξει η επική ιστορία που ξεκίνησε από το πρώτο μέρος της τριλογίας.

Το μόνο που είναι βέβαιο είναι το ότι θα έχουμε στιγμές σεναριακής κορύφωσης και συναισθήματος που θα αγγίξει όλους αυτούς που παρακολουθούν το Starcraft  όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι θα υπάρχουν και νέα gameplay στοιχεία τα οποία όπως είναι φυσικό θα εντοπίζονται στο faction των Prottos στους οποίους είναι και επικεντρωμένο το gameplay. Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν απέκλεισαν και εκπλήξεις σε ότι αφορά playable αποστολές με humans ή Zergs. Κάτι το οποίο όλοι περιμένουμε εναγωνίως.

Το multiplayer του τίτλου θα συνεχίσει να είναι το πολύ γρήγορο strategy game που όλοι γνωρίζουμε εμπλουτισμένο με νέα modes στο πνεύμα της συνεχούς υποστήριξης όλων των τίτλων από πλευράς Blizzard. Το δοκιμάσαμε και διαπιστώσαμε ότι στοιχεία όπως το ομαλό gameplay, ο καταπληκτικός τεχνικός τομέας και η ισορροπία μεταξύ των faction κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους.

Δεν είχαμε καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά  το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη σειρά καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης, όλοι όσοι ασχολούνται με το παιχνίδι είναι 100% επικεντρωμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτό. Κι εμείς αυτό θέλουμε γιατί με το τρίτο μέρος της τριλογίας περιμένουμε να λάβουμε πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούν να δώσουν.