Στις 15 Δεκεμβρίου έχει οριστεί το ραντεβού μας με τη νέα ταινία στο σύμπαν του Star Wars (Πολέμου των Άστρων), και σήμερα μαθαίνουμε τον τίτλο του νέου επεισοδίου το οποίο θα ονομάζεται “Star Wars The Last Jedi”.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δε γνωρίζουμε οποιαδήποτε πληροφορία για το σενάριο της ταινίας παρά μόνο ότι αυτή θα ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου επεισοδίου, The Force Awakens, όπου η Ray παραδίδει στον Luke Skywalker το παλιό φωτόσπαθό του, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία την αποστολή αναζήτησής του. Ο τίτλος ίσως αναφέρεται στον Luke Skywalker ως τον τελευταίο Jedi αν και δε θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη.

Στην ταινία θα συμμετέχουν ακόμα αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του έβδομου επεισοδίου όπως η Daisy Ridley ως Ray, ο John  Boyega ως Finn, ο Adam Driver ως Kylo Ren αλλά και ο Mark Hamil για μια ακόμη φορά ως Luke Skywalker. Το Star Wars – The Last Jedi αναμένεται να είναι και η ταινία που θα δούμε για τελευταία φορά την Carrie Fisher στο ρόλο της Leia, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν το θάνατό της στις 27 Δεκεμβρίου του 2016.