Ετοίμασε τα lightsaber γιατί το Star Wars Jedi: Fallen Order είναι πολύ κοντά. Με την παρουσίαση στην έκθεση E3 2019, πήραμε μία πολύ καλή γεύση από το παιχνίδι, το gameplay αλλά και το σενάριο, σε έναν άκρως εντυπωσιακό κόσμο Star Wars.

Το παιχνίδι το αναπτύσσει η Respawn Entertainment, το ίδιο studio που κυκλοφόρησε τα Apex Legends και Titanfall. Αν και το Star Wars Jedi: Fallen Order είχε ανακοινωθεί από την E3 2018, η έκθεση του 2019 μας έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις μάχες με lightsaber. Μετά τα Battlefront I και II, το Fallen Order αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, στα χνάρια του The Force Unleashed, το οποίο κυκλοφόρησε πίσω στο 2008. Πρόκειται για ένα single-player third person παιχνίδι, σε αντίθεση με τα Battlefront που ήταν first-person.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η EA, το Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019, λίγο πριν το Rise of Skywalker, την πολυαναμενόμενη ταινία του J.J. Abrams.

Στο παιχνίδι είσαι ο Cal Kestis, ένας πρώην Jedi μαθητής και βρίσκεσαι κοντά στα γεγονότα που συνέβησαν στο τρίτο επεισόδιο Star Wars: Revenge of the Sith.  Και για να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια κάπου ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο επεισόδιο της σειρά. Διατηρείς χαμηλό προφίλ, εργάζεσαι στον πλανήτη Kashyyyk και κρύβεις την ταυτότητά σου ενώ ταυτόχρονα ψάχνεις για επιζώντες.

Ο Cal μπορεί να επιστρατεύσει τις δυνάμεις του για να ελέγξει το χρόνο και να αποφύγει τους Stormtroopers πιο εύκολα ενώ χρησιμοποιώντας το lightsaber μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά. Αν και το παιχνίδι έχει αρκετές μάχες, δεν πρόκειται για καθαρόαιμο hack and slash, αλλά για παιχνίδι που πρέπει να έχεις τακτική απέναντι στον αντίπαλο.