Μπορεί σε λίγες εβδομάδες οι φίλοι του PlayStation 4 να περιμένουν εναγωνιωδώς την κυκλοφορία του God of War, ενός από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, όμως μέσα στη χρονιά άλλη μια αποκλειστικότητα έρχεται στην αγαπημένη τους κονσόλα. Ο λόγος για το Spider-Man της Insomniac Games το οποίο έχουμε δει στις τελευταίες εκθέσεις E3, και σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά το καλοκαίρι.

Από τώρα γνωρίζουμε ότι διαθέσιμες θα είναι τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού, η «απλή», η Deluxe και φυσικά η συλλεκτική έκδοση. Οι δύο τελευταίες εκδόσεις περιέχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά εκτός από τη συλλεκτική έκδοση που περιέχει επιπλέον ένα βιβλίο με σχέδια από το παιχνίδι, μια μεταλλική θήκη του παιχνιδιού και ένα μικρό αγαλματίδιο.

Διάβασε επίσης: Ο Kratos στο νέο God Of War θα μιλάει Ελληνικά.

Οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα αλλά για να μπούν στο κλίμα οι gamers, η Insomniac Games κυκλοφόρησε σήμερα και ένα νέο βίντεο από το παιχνίδι που φανερώνει τα bonus και άλλα καλούδια που θα μπορέσουν να έχουν στη διάθεσή τους όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία.