Η νέα παιχνιδοκονσόλα της Microsoft, το Xbox One X, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου, και θα αποτελέσει όχι μόνο την καλύτερη κονσόλα της Microsoft αλλά και την πιο «δυνατή» της αγοράς, ικανή για παιχνίδι στην “πραγματική 4K ανάλυση” όπως αναφέρει η εταιρεία. Όμως την ίδια μέρα, η Microsoft ετοιμάζει και μια σπέσιαλ έκπληξη για τους φίλους του Xbox, ανακοινώνοντας σήμερα μια ειδική έκδοση με την ονομασία Xbox One X Project Scorpio Edition και η οποία θα διατεθεί σε ελάχιστα κομμάτια και μόνο για όσους προχωρήσουν άμεσα σε προπαραγγελία.

Η νέα έκδοση παρουσίαστηκε στην Κολωνία στα πλαίσια της έκθεσης gamescom και φέρει την κωδική ονομασία που είχε η κονσόλα πριν η Microsoft ανακοινώσει τον Ιούνιο στην E3 την τελική της ονομασία. Η συγκεκριμένη επιγραφή βρίσκεται όχι μόνο πάνω στην κονσόλα αλλά και στο χειριστήριο με πράσινα γράμματα, ενώ πάνω στην κονσόλα υπάρχει και ένας μοναδικός αριθμός που φανερώνει την ελάχιστη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει για τη συγκεκριμένή έκδοση, έτσι ώστε να θεωρηθεί συλλεκτική.

Κατά τα άλλα, το Xbox One X Project Scorpio θα έρθει με δίσκο 1TB ενώ και το κουτί της φέρνει αναμνήσεις από το πρώτο Xbox.