Εν όψη της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών, της E3 η οποία θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, η Sony ξεκινά για λίγες ημέρες μια περίοδο προσφορών Days of Plays παρουσιάζοντας μια νέα συλλεκτική έκδοση του PlayStation 4.

Η όλη ενέργεια της Ιαπωνικής εταιρείας, θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 18 Ιουνίου και θα έχει τίτλο “Days of Play 2018”. Περιλαμβάνει αρχικά μια συλλεκτική έκδοση του PS4 σε μπλε απόχρωση, “φορώντας” τα εμβλητικά σύμβολα του PlayStation στο χρυσό χρώμα, διαθέτοντας την ίδια στιγμή ένα επιπλέον ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4.

Η έκδοση αυτή θα βρίσκεται στα καταστήματα της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων και δε πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά σύμφωνα με τη Sony. Η τιμή της θα είναι €300 για το διάστημα αυτό της προωθητικής ενέργειας ενώ στη συνέχει αυτή θα ανέβει στα €340.

Η περίοδος προσφορών όμως περιλαμβάνει και παιχνίδια της ίδιας της Sony όπως τα το Horizon Zero Dawn, το Shadow of the Colossus και το θρυλικό God of War, αλλά και παιχνίδια τρίτων studio παραγωγής όπως τα, Call of Duty®: WWII (Activision), Far Cry 5 (Ubisoft), Assassin’s Creed® Origins (Ubisoft) και Grand Theft Auto V (Rockstar Games). Σύμφωνα με τις ενδεικτικές τιμές που δίνει η Sony, τα παιχνίδια της προσφοράς θα είναι τα εξής: