Η Sony μας έχει χαρίσει αρκετές κάμερες διαμάντια που στηρίζονται στην τεχνολογία mirrorless, και σίγουρα η Sony A6500 που παρουσιάστηκε σήμερα, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της a6300, η Sony ανακοινώνει τη νέα της κορυφαία E-mount mirrorless φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 24,2MP. Η κύρια διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχό είναι η ενσωμάτωση του συστήματος σταθεροποίησης 5 αξόνων που έχουμε δει σε μεγαλύτερα -και ακριβότερα- μοντέλα της εταιρείας, αλλά και ότι αποτελεί την πρώτη APS-C κάμερα της Sony. Το νέο μοντέλο μπορεί να κάνει λήψεις με 11 καρέ/δευτερόλεπτο σε RAW format, ενώ σε ότι αφορά το βίντεο, υποστηρίζει φυσικά εγγραφή σε 4K ανάλυση, καταγράφοντας αρχικά το περιεχόμενο σε 6K ανάλυση και προχωρώντας στη συνέχεια σε downscale.

Η λειτουργία Slow and Quick επιτρέπει τις λήψεις σε frame rates από 1 έως 100 καρέ/δευτερόλεπτο, ενώ για τις 4K λήψεις, αυτές γίνονται ακόμα και στα 100Mbps. Η οθόνη αφής επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει το σημείο εστίασης με το να σύρει το δάχτυλό του κατά μήκος της οθόνης. Τέλος ξεχωρίζει το ηλεκτρονικό σκόπευτρο 2.4-million dot XGA OLED, Wifi, NFC ενώ υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής φωτογραφιών από υλικό βίντεο, σε ανάλυση 8,0 Megapixels από βίντεο 4K και σε 2,0 Megapixels από βίντεο HD.

Η τιμή της αναμενόμενα είναι αλμυρή, αφού αυτή φτάνει τα €1700 μόνο για το σώμα.

Αγόρασέ το