Η πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά της Sony στις φωτογραφικές μηχανές ολοκληρώνεται με την Sony HX350 που η Ιαπωνική εταιρεία μόλις ανακοίνωσε.

Η νέα φωτογραφική μηχανή της Sony ξεχωρίζει για το τεράστιο οπτικό 50x ζουμ που διαθέτει, το οποίο φτάνει ακόμα και το 100x όταν γίνεται ψηφιακό, για εντυπωσιακές λήψεις. Υπεύθυνος είναι ο φακός ZEIS Vario-Sonnar T που επιτρέπει ευρυγώνιες λήψεις από 24 χιλιοστά  μέχρι 1.200 χιλιοστά σούπερ τηλεφακού (ισοδύναμο με format 35χιλιοστών). Για τη σταθερότητα που είναι απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες, η Sony εξοπλίζει την ΗΧ350 με τη λειτουργία SteadyShot για να μειώσει δραστικά τις ταλαντεύσεις της κάμερας για πιο σταθερές φωτογραφίες μέσα από μια σειρά λειτουργιών του φακού που ενεργοποιούνται άμεσα για να διορθώσουν ακόμη και την παραμικρή ασταθή κίνηση των χεριών του φωτογράφου. Επιπλέον η λειτουργία Intelligent Active Mode κρατά τα Full HD βίντεο εξίσου ακριβή, χωρίς θολούρα, με τη μοναδική τεχνολογία ανάλυσης του κάδρου που μόνο η Sony διαθέτει.

Σε ότι αφορά την εγγραφή βίντεο, αυτή μπορεί να γίνει ακόμα και στα 24p για μεγαλύτερη κινηματογραφική αίσθηση στο τελικό αποτέλεσμα ενώ η λειτουργία Motion Shot Video ανιχνεύει την κίνηση σας όταν σερβίρετε στο τένις ή όταν στροβιλίζει η μπάλα στο γκολφ σαν επάλληλες εικόνες που προβάλλονται σε σειρά σε κλάσμα δευτερολέπτου. Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο με άγνωστη για την ώρα τιμή.

Αγόρασέ το