Η παρουσία της Sony στη φετινή MWC ίσως αποτελέσει την ευκαιρία για την Ιαπωνική εταιρεία να «επανεκκινήσει» τις προσπάθειές της στο χώρο των smartphones με πιο ενδιαφέροντα μοντέλα. Από τις λίγες εταιρείες που κρατάνει επτασφράγιστα τα μυστικά τους εν’ όψη της παρουσίασης που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου, η Sony δημοσίευσε ένα μικρό teaser video στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter με την ονομασία Sony MWC.

Το βίντεο δε δίνει καμία νέα πληροφορία για τις επερχόμενες ανακοινώσεις της εταιρείας, δείχνοντας απλά ένα χέρι να αγκαλιάζει μερικές γραμμές που πέφτουν πάνω του.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Huawei P20 αποκαλύπτεται στις 27 Μαρτίου.

Στη συνέχεια η ημερομηνία της παρουσίασης κάνει την εμφάνισή της ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι την παρουσίαση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να τη δουν ζωντανά μέσα απο το κανάλι της Sony στο YouTube. Φήμες αναφέρουν ότι μετά από καιρό, η Sony θα παρουσιάσει ένα νέο Xperia smartphone ναυαρχίδα που δε θα διακρίνεται για τα μεγάλα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, ένας τομέας που η Sony δεν έχει ακολουθήσει ακόμα τη μόδα της εποχής.