Η παρουσία της Sony στη Photokina δεν περνά απαρατήρητη αφού η Ιαπωνική εταιρεία εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας την a99 II. Βασισμένη στη Full Frame τεχνολογία, το νέο μοντέλο έρχεται να αντικαταστήσει την a99 που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας.

Με περιορισμένο μέγεθος σε σχέση με μια dSLR κάμερα, η a99 II έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας αισθητήρα 42MP ενώ είναι η πρώτη κάμερα στη σειρά Alpha στην οποία χρησιμοποιείται η τεχνολογία 4D Focus. Σύμφωνα με τη Sony, το υβριδικό σύστημα ανίχνευσης φάσης AF συνδυάζει ένας αποκλειστικό αισθητήρα ακριβείας ανίχνευσης φάσης AF 79 σημείωνiv με 399 σημεία AF ανίχνευσης φάσης εστιακού πεδίου,i για να παράγει μια σειρά 79 υβριδικών σημείων AF τύπου σταυρού.

Η a99 II δίχνει τα δόντια της σε λήψεις με συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι το σύστημα σταθεροποίησης που διαθέτει, 5 αξόνων, που βρίσκεται απευθείας στο full frame σώμα της μηχανής για να αντιμετωπίσει τόσο το shifting blur στις κοντινές λήψεις όσο και το rolling blur σε λήψεις σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Το σκόπευτρο της κάμερας διαθέτει OLED οθόνη με ανάλυση 1024 x 768  ενώ υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K.

gallery_286955_3345_24738

Κυκλοφορεί το Νοέμβριο με τιμή €3600 μόνο για το σώμα.