Εκεί που ετοιμάζεις τη βαλίτσα για τις διακοπές ή το backpack για το ΣΚ μακριά από την πόλη σκέφτεσαι πως κάτι έχεις ξεχάσει. Τι μπορεί να είναι αυτό; Τα must-have, όπως μαγιό, πετσέτα και αντηλιακό, τα έχεις βάλει ήδη μέσα. Αυτό που ίσως ξέχασες είναι το ασύρματο ηχείο Sonos Roam, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από τα σχέδια σου.

Το Sonos Roam είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι σου, αλλά και κάθε εποχή, για πολλούς λόγους. Πρώτος και καλύτερος η ποιότητα ήχου. Η ειδικά σχεδιασμένη ακουστική αρχιτεκτονική του, το ξεχωριστό μεσαίο woofer, το tweeter, και οι δύο ενισχυτές κατηγορίας-H προσφέρουν καθαρό, πλούσιο ήχο με ασυναγώνιστη λεπτομέρεια. Η σωστή αναπαραγωγή ήχου διασφαλίζεται και από την έξυπνη λειτουργία Trueplay, η οποία προσαρμόζει τον ήχο με βάση το χώρο στον οποίο βρίσκεται το ηχείο.

Sonos-Roam-01

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή η απόδοση ήχου παρέχεται σε ένα ηχείο εξαιρετικά ελαφρύ και φορητό. Το βάρος και οι διαστάσεις είναι ένας ακόμα λόγος που το Roam δεν πρέπει να λείπει από τα πλάνα σου. Η συσκευή ζυγίζει μόλις 430 γραμμάρια και χωράει παντού, άρα μπορείς να απολαμβάνεις τη μουσική σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Ακόμα και δίπλα στο νερό να είσαι, το Sonos Roam δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει την ένταση, καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP67 και άρα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

Όταν έρθει η ώρα να πατήσεις play, το Sonos Roam μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές σου με κάθε τρόπο. Όταν είσαι στο σπίτι μπορείς να συνδεθείς σε αυτό μέσω Wi-Fi. Εκτός σπιτιού μπορείς να βασιστείς στο Bluetooth 5.0. Όσο είσαι συνδεδεμένος με Wi-Fi μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψηφιακούς βοηθούς στο Roam. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται το Google Assistant και το Amazon Alexa. Μία ακόμα έξυπνη λειτουργία είναι η υποστήριξη AirPlay 2 η οποία κάνει ακόμα πιο απλή διαδικασία το casting μουσικής από τις Apple συσκευές σου στο Sonos Roam.

Sonos-Roam-02

Το feature που έχει μεγαλύτερη σημασία για το καλοκαίρι σου όμως είναι η αυτονομία. Η Sonos φρόντισε να εξοπλίσει το Roam με μία μεγάλη μπαταρία, η οποία θα σου εξασφαλίσει 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής πριν χρειαστεί φόρτιση. Μόλις η μπαταρία αδειάσει, μπορείς να φορτίσεις το Sonos Roam μέσω θύρας USB-C, αλλά και μέσω ασύρματης φόρτισης Qi, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ασύρματα ηχεία.

Αφού οι διακοπές τελειώσουν και το Sonos Roam πάρει τη θέση του ξανά στο σπίτι, μπορείς να βάλεις στο χώρο σου δύο ηχεία Roam και να τα συγχρονίσεις για να απολαύσεις ακόμα καλύτερη στερεοφωνική εμπειρία ήχου.

Sonos-Roam-03

Το Sonos Roam κυκλοφορεί σε δύο πανέμορφα ματ χρώματα, Shadow μαύρο και Lunar λευκό. Απόκτησε όποιο από τα δύο προτιμάς με έκπτωση 20€ αυτή την περίοδο και απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι παρέα με τη μουσική σου όπου κι αν βρεθείς.