Μια κατάσταση εκατοντάδων ετών θέλει να αλλάξει μια startup από το Μόντρεαλ του Καναδά, η οποία έχει αναπτύξει το ξεχωριστό στρώμα Smartduvet Breeze, το οποίο στρώνεται μόνο του χωρίς καμία προσπάθεια από εμάς.

Το εξελιγμένο στρώμα της ομώνυμης εταιρείας κρύβει πολλές εκπλήξεις, με μεγαλύτερη βέβαια αυτή του να στρώνεται μόνο του, κάτι σίγουρα εντυπωσιακό όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο. Αυτό γίνεται εφικτό με μια ειδική επιφάνεια την οποία βεβαίως η εταιρεία έχει πατεντάρει.

Πάντως όσο και εντυπωσιακό να είναι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αποτελεί μόνο μία από τις δυνατότητες του εξελιγμένου στρώματος αφού ένα άλλο χαρακτηριστικό, αυτό της ρύθμισης της θερμοκρασίας, ίσως είναι πιο σημαντικό για αρκετούς. Συγκεκριμένα με την εφαρμογή για smartphones που έχει αναπτύξει η Smartduvet, ο κάτοχος του κρεββατιού μπορεί να ορίσει ακριβή θερμοκρασία στο σημείο που θα κοιμηθεί, είτε πιο ζεστό είτε πιο κρύο, κάτι που μπορεί να κάνει και η σύντροφός του. Έτσι γίνεται πιο ευχάριστος ο ύπνος χωρίς ευτράπελα που οδηγούν σε διάφορα προβλήματα.

Το Smartduvet Breeze Kit θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο με τιμή περίπου $200.