Νέος γύρος ξεκινά για τα πολύχρωμα τερατάκια της Activision. Με τον τίτλο Skylanders Swap Force ξεκινά από σήμερα το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών πλατφόρμας. Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, η εξερεύνηση του γεμάτου χρώματα φανταστικού κόσμου αποτελεί μόνο ένα μέρος της μαγείας του Skylanders. Για τα εκατομμύρια των φαν σημαντικότερο ρόλο παίζουν οι δεκάδες νέες πλαστικές φιγούρες που μπορούν να αποκτήσουν μαζί με το παιχνίδι.

Για άλλη μια φορά οι παίκτες του Skylander για το Wii, το Wii U, το Xbox 360, το PS3 και το 3DS θα μπορούν να τοποθετήσουν τους πλαστικούς ήρωες στην περιφερειακή πύλη. Ένα ασύρματο τσιπ σε κάθε φιγούρα αποθηκεύει την ατομική πρόοδο του εκάστοτε χαρακτήρα, η πύλη διαβάζει το τσιπ και έπειτα τον προβάλλει ως εικονική μορφή στον κόσμο του παιχνιδιού.

Το Skylanders Swap Force περιλαμβάνει νέες περιοχές, αποστολές και περιπέτειες και εντυπωσιάζει με τα βελτιωμένα γραφικά και τις νέες ικανότητες των χαρακτήρων που μπορούν π.χ. να πετούν, να σκαρφαλώνουν, να σκάβουν, να πηδούν και να τηλεμεταφέρονται. Η ονομασία του τρίτου επεισοδίου Skylanders προέρχεται από τους 16 νέους χαρακτήρες με δυνατότητα εναλλαγής. Αυτοί διαμελίζονται και συνδυάζονται ελεύθερα, αλλάζοντας και τις δεξιότητες του ήρωα. Εκτός από τις νέες φιγούρες, το παιχνίδι υποστηρίζει και τους πάνω από εκατό χαρακτήρες των προηγούμενων επεισοδίων Skylanders Spyro’s Adventure και Skylanders Giants.