Οι Skylanders, οι αγαπημένοι ήρωες της Activision βρήκαν το Mario Kart τους.

To Skylanders Superchargers εισβάλει στον κόσμο των ηρώων μας  σπινάροντας και ανεβάζοντας ταχύτητες. Τα οχήματα που προσφέρονται στο Superchargers είναι θεότρελα και μοναδικά για κάθε ήρωα, ενώ οι ικανότητές τους και η συμπεριφορά σε κάθε αγώνα και πίστα είναι μοναδική σε κάθε περίπτωση. Διαφέρει η πλοήγηση, τα όπλα τους (main και secondary attacks) καθώς και οι ιδιότητές τους που άλλα τα κάνει ελαφρώς πιο αργά αλλά ισχυρότερα και το αντίθετο. Για παράδειγμα, το όχημα με τους Mariachi (μικροί σκελετούληδες που τραγουδούν σαν Μεξικανοί Mariachi) στη δευτερεύουσα επίθεση εκτοξεύει έναν από τους σκελετούληδες στα αντίπαλα οχήματα και προκαλεί συνεχόμενη ζημιά.

Οι πίστες εκτείνονται σε αέρα, στεριά και θάλασσα και έχουν έξυπνο και ευφάνταστο σχεδιασμό με πολλές κρυφές διαδρομές με έξτρα δωράκια και θεότρελα μονοπάτια. Στο αρχικό πακέτο του Superchargers περιέχονται δύο πίστες από κάθε κατηγορία. Δύο στον αέρα, δύο στη στεριά και δύο στη θάλασσα. Εννοείται ότι και τα αντίστοιχα οχήματα αλλάζουν, καθώς στον αέρα έχουμε ελικοπτεράκια και αεροπλανάκια και στη θάλασσα υποβρύχια και ταχύπλοα με παλαβούς σχεδιασμούς.

Είναι ευνόητο ότι τεχνικά ο τίτλος εντυπωσιάζει και η τεχνική του σταθερότητα είναι απαράμιλλη. Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί τα Skylanders έχουν πετύχει τόσο πολύ και έχουν οδηγήσει μικρούς και μεγάλους να ψάχνουν επίμονα τις διάφορες φιγούρες για επιπλέον υλικό. Ραντεβού στους αγώνες λοιπόν.