Η Electronic Arts δημοσίευσε την πρώτη επέκταση για το παιχνίδι εξομοίωσης ανοικοδόμησης πόλεων SimCity που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το add-on ονομάζεται «Cities of Tomorrow» και αναμένεται να κατακλύσει υπολογιστές και Mac με νέες μητροπόλεις, ενταγμένες χρονικά στα μέσα του 21ου αιώνα, όπου χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες επιτρέπεται η ανέγερση τεράστιων επιβλητικών πύργων που σχίζουν τον εικονικό ουρανό.

Με το add-on η Electronic Arts μπορεί να μην ικανοποιεί τη μεγαλύτερη επιθυμία των φαν του SimCity για ευρύτερες εκτάσεις για τις πόλεις τους, αλλά επιτρέπει την επέκταση των μητροπόλεων – προς τα πάνω! Στις πόλεις του μέλλοντος τεράστιοι πύργοι κυριαρχούν στον ουρανό, παρέχοντας στέγη σε αμέτρητους κατοίκους και ικανοποιώντας συγχρόνως όλες τις ανάγκες τους.

Φυσικά, αυτή η γιγαντιαία πρόοδος έχει και κάποιο κόστος. Οι παίκτες του SimCity θα πρέπει να επιλέξουν στο Cities of Tomorrow αν θα ακολουθήσουν το δρόμο των μεγάλων επιχειρήσεων και θα επιτρέψουν την εκμετάλλευση των ανθρώπων και της φύσης στο πλευρό της OmegaCo ή αν θα δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία με τη βοήθεια της Ακαδημίας, η οποία θα βασίζεται σε καθαρές τεχνολογίες.
Το SimCity: Cities of Tomorrow διατίθεται στο εμπόριο στην τιμή των 30 Ευρώ και λειτουργεί σε συνδυασμό με το βασικό πρόγραμμα.