Τη μεγαλύτερη περίοδο εκπτώσεων για παιχνίδια του Xbox One και του Xbox 360 ανακοίνωσε η Microsoft στα πλαίσια της Black Friday, μιας ημέρας που πολλές εταιρείες προχωράνε σε σημαντικές εκπτώσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση οι εκπτώσεις αφορούν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν παιχνίδια για την αγαπημένη τους κονσόλα από το “πάνω ράφι” και με έκπτωση που φτάνει ακόμα και το 75%. Συγκεκριμένα μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, παιχνίδια όπως το Battlefield 1, FIFA 17, Forza Horizon 3 θα είναι διαθέσιμα για ψηφιακό download και με έκπτωση 40% (περίπου €35) ενώ μεταξύ 24 και 28 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο το Gears Of War 4 με έκπτωση $25 και το ReCore με έκπτωση $20 στην τελική τιμή. Υπενθυμίζουμε ότι το Gears of War 4, το ReCore και το Forza Horizon 3 είναι τίτλοι που ανήκουν στο πρόγραμμα Play Anywhere κάτι που σημαίνει ότι όποιος αγοράσει οποιοδήποτε από αυτούς τους τίτλους, αυτομάτως μπορεί να τους κατεβάσει και στον προσωπικό του υπολογιστή εντελώς δωρεάν.

Ακόμα την επόμενη εβδομάδα η 3μηνη και 6μηνη συνδρομή του Xbox θα παρέχεται με 10 δολάρια έκπτωση όπως και το χειριστήριο του Xbox One αλλά μόνο σε συγκεκριμένες χώρες.