Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η εκδότρια εταιρεία Morphicon φέρνει στην αγορά υπό την επωνυμία Peter Games μερικά αξιόλογα πακέτα  παιχνιδιών υπολογιστή. Με τις συλλεκτικές εκδόσεις των Men of War, Red Orchestra 2 και Dracula, οι στρατηγιστές πραγματικού χρόνου, οι μαχητές σε οπτική πρώτου προσώπου και οι λάτρεις των περιπετειών Point&Click θα αποζημιωθούν σίγουρα από τις 6 Δεκεμβρίου.

Το Men of War Collectors Edition στέλνει τους λάτρεις της στρατηγικής στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι μονάδες διοικούνται ή και αυτοελέγχονται στα πλαίσια ενός εξομοιωμένου κόσμου. Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει όλα τα μέρη και τα add-on της ουκρανικής-γερμανικής σειράς παιχνιδιών. Τα επεισόδια Men of War, Men of War: Red Tide, Men of War: Assault Squad και οι επεκτάσεις Men of War: Condemned Heroes και Men of War: Vietnam συνθέτουν ένα πολυποίκιλο πεδίο μάχης, με αποστολές που εκτείνονται από τη Γερμανία και τη Ρωσία, μέχρι την Ελλάδα, το Βιετνάμ και την Ιαπωνία.

Το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιεί ως σκηνικό και το Red Orchestra 2 της αμερικανικής Tripwire. Το δημοφιλές first-person shooter, το οποίο έλαβε θετικές κριτικές κυρίως για τη λειτουργία multiplayer, εστιάζει (όπως δηλώνει και ο υπότιτλος του παιχνιδιού, Heroes of Stalingrad) στη μάχη του Στάλινγκραντ. Η επέκταση Rising Storm που περιλαμβάνεται στη συλλεκτική έκδοση στέλνει τους μαχητές του first-person shooter στον πόλεμο του Ειρηνικού στο πλευρό των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.

Το τελευταίο πακέτο της Peter Games είναι το Dracula Collectors Edition. Περιέχει όλα τα επεισόδια της καλτ γαλλικής περιπέτειας τρόμου, η οποία ξεκίνησε το 2000 με το Dracula Resurrection και συνεχίζεται μέχρι σήμερα – πρόσφατα κυκλοφόρησε το Dracula 5: The Blood Legacy, το τέταρτο μέρος της σειράς.