Ο Νοέμβριος θα είναι ένας από τους πιο δυνατούς gaming μήνες του 2020 – όχι μόνο λόγω της κυκλοφορίας των PlayStation 5 και Xbox Series X|S αλλά γιατί αυτόν τον μήνα κυκλοφορούν και πολύ σημαντικοί τίτλοι. Ένας από αυτούς είναι το Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο καταφθάνει στις 13 Νοεμβρίου.

Αν σκοπεύεις να παίξεις το νέο entry στη σειρά Call of Duty στην κονσόλα σου, είτε τωρινής γενιάς είτε next-gen, τότε δεν έχεις παρά να αποκτήσεις το παιχνίδι. Αν όμως συνηθίζει να παίζεις σε PC, πριν αποκτήσεις το νέο Black Ops πρέπει να βεβαιωθείς ότιτο PC σου μπορεί να το «σηκώσει». Για να το ξεκαθαρίσεις αυτό, η Activision δημοσίευσε τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, τα οποία μπορείς να τσεκάρεις παρακάτω:

Όπως βλέπεις, υπάρχουν 5 διαφορετικά επίπεδα ποιότητας. Το χαμηλότερο επίπεδο σου εξασφαλίζει ποιότητα κάτω από τα 60fps (πιθανότατα 30) και χωρίς να προσδιορίζεται συγκεκριμένη ανάλυση. Για αυτό το επίπεδο απαιτείται υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Core i3-4340 ή AMD FX-63008GB RAM, τουλάχιστον 50GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 670 ή AMD Radeon HD 7950.

Αν θες να παίξεις σε 4K ανάλυση με υψηλό αριθμό fps και real time ray tracing γραφικά, τότε χρειάζεσαι σύστημα με Core i9-9900K ή Ryzen 7 3700X16GB RAM, την ολοκαίνουργια RTX 3080 GPU και 250GB (!) ελεύθερο χώρο στο δίσκο σου. Ενδιαφέρον έχει και η διαρρύθμιση που ονομάζεται «Competitive». Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ενδιαφέρονται μόνο για πολλά fps, χωρίς να νοιάζονται για την ποιότητα εικόνας, οπότε η Activision έχει να προτείνει τα αντίστοιχα specs και για αυτούς.

Εσύ σε ποια πλατφόρμα θα παίξεις Call of Duty: Black Ops Cold War;