Ακολουθώντας το ρητό «Δοκιμάστε το και θα δείτε», η Sennheiser συνδύασε το λανσάρισμα της σειράς MOMENTUM on-ear με μια περιοδεία σε όλη την Ευρώπη, η οποία ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου. Επόμενη στάση: η έκθεση IFA στο Βερολίνο. Εδώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να σχηματίσουν τη δική τους άποψη για τα κομψά ακουστικά.

Η νέα σειρά παρουσιάστηκε στην πρόσφατη IFA 2013, στο Βερολίνο

Οι προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι καλά στη θεωρία, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τη δοκιμή του προϊόντος στην πράξη. Γι’ αυτό και η Sennheiser αποφάσισε να κάνει μια στάση με το βαν της στην IFA. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την εμπειρία ήχου που προφέρουν τα μοντέλα MOMENTUM με μια ζωντανή δοκιμή. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους από τα ακουστικά και να συμβάλουν έτσι στη «μεγαλύτερη δοκιμή ακουστικών στην Ευρώπη».

Η δράση συνεχίζεται στο περίπτερο νούμερο 104 της Sennheiser στην αίθουσα 3.2. Τρεις σκιτσογράφοι ζωγραφίζουν τους επισκέπτες ενώ ακούν μουσική φορώντας τα ακουστικά MOMENTUM. Η ταχύτητα και το θέμα του πορτρέτου εξαρτάται από το είδος της μουσικής που παίζει. Όσοι επισκέπτες συμφωνήσουν, τα σκίτσα τους θα αναρτηθούν στη σελίδα της Sennheiser στο Facebook και θα μπουν αυτόματα σε μια κλήρωση με δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά MOMENTUM.