Με τα on-ear μοντέλα Red, Brown και Black της σειράς MOMENTUM η Sennheiser παρουσιάζει στην IFA τρία νέα μέλη της οικογένειας MOMENTUM. Η σειρά MOMENTUM on-ear της Sennheiser κάνει αίσθηση -ακουστικά, αλλά και οπτικά.

Στο δρόμο, στο μετρό, στο σπίτι… Αν θέλετε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε άριστη ποιότητα και ανά πάσα στιγμή, στην IFA θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Με το MOMENTUM on-ear η Sennheiser δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο η μορφή και η λειτουργία δένουν απόλυτα. Εξωτερικά τα ακουστικά εντυπωσιάζουν με τα υψηλής ποιότητας υλικά και την άψογη κατασκευή. Οι κάψες και το στήριγμα κεφαλής έχουν επενδυθεί με εξαιρετικά απαλό Alcantara, ένα ύφασμα μικροϊνών ιταλικής κατασκευής. Ο σκελετός του στηρίγματος κεφαλής είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Όσον αφορά τα χρώματα, η Sennheiser επέλεξε τις σοβαρότερες αποχρώσεις της τελευταίας λέξης της μόδας. Τα ακουστικά on-ear διατίθενται ήδη στα χρώματα μπλε, πράσινο, ροζ και ιβουάρ. Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν στην αγορά οι νέες χρωματικές παραλλαγές.

Όσο λιτό είναι το ντιζάιν, τόσο καθαρός είναι και ο ήχος. Με μετασχηματιστή 18 Ohm τελευταίας τεχνολογίας, τα μοντέλα προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία γεμάτου στερεοφωνικού ήχου στην περιοχή συχνοτήτων από 16 έως 22.000 Hz. Οι κάτοχοι συσκευών Apple μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιούν τα ακουστικά ως σετ ακουστικών-μικροφώνου συνδέοντας ένα πρόσθετο καλώδιο με τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο.