Η νέα τηλεόραση Samsung The Sero που παρουσίασε η εταιρεία στην Κορέα από όπου και κατάγεται άλλωστε, προκαλεί αντιδράσεις αφού αυτή δε μοιάζει με καμία άλλη από την πλούσια συλλογή της εταιρείας, αφού είναι….κάθετη.

Με την ονομασία «The Sero», η Samsung κάνει μια διαφορετική κίνηση απευθυνόμενη όπως αναφέρει η ίδια άλλωστε στους Millenials και σε όσους αγαπάνε τα Social Media, επιλέγοντας καθημερινά να μοιράζονται πολλά κομμάτια της ζωής τους.

Διάβασε επίσης: Η πασιέντζα της Microsoft στα ιστορικότερα παιχνίδια.

Έτσι με την τηλεόραση αυτή, η Samsung αναφέρει ότι οι millenials θα μπορούν να βλέπουν σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και συγκεκριμένα στις 43 ίντσες, διάφορες φωτογραφίες και Stories που έχουν συνηθίσει να βλέπουν μέχρι σήμερα στις μικρές οθόνες των smartphone τους.

Όσοι δεν πείθονται πάντως από το μήνυμα της εταιρείας, θα μπορούν να «γυρίσουν» την τηλεόραση στην κανονική οριζόντια θέση προκειμένου να απολαύσουν τα κλασσικά τηλεοπτικά προγράμματα και φυσικά τις ταινίες.

Η τηλεόραση «The Sero» θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κορέα στα τέλη Μαίου με υψηλό κόστος αφού αυτό έχει οριστεί στα $1600.