Το ψυγείο αποτελεί μία από τις αναγκαίες αγορές ενός σύγχρονου σπιτιού, με τη Samsung να διαθέτει σημαντική παρουσία και σ’ αυτή την κατηγορία των λευκών συσκευών. Με το νέο της τετράπορτο ψυγείο, η Samsung φιλοδοξεί να ανεβάσει το μερίδιο που διαθέτει η εταιρεία στην κατηγορία των κορυφαίων ψυγείων. Ο λόγος για το Samsung RF23M8090SG, ένα ψυγείο με τετράπορτη ντουλάπα και εντυπωσιακό σχεδιασμό όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.

Εκεί βλέπουμε αρχικά ειδική διαρρύθμιση για πιο ευέλικτη ταξινόμηση αλλά και οργάνωση των τροφίμων. Αυτά σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στις τεχνολογίες Precise Chef Cooling και Twin Cooling Plus.

Κατά τα άλλα το Samsung RF23M8090SG διαθέτει ευρύχωρο συρτάρι με τεχνολογία FlexZone και η οποία προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες ψύξης των τροφίμων, επιλέγοντας τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Ακόμα με το πάτημα ενός κουμπιού, το ψυγείο αποκτά την ιδανική θερμοκρασία για νωπό κρέας, πουλερικά ή ψάρια, παγωμένα ροφήματα, φρέσκα τρόφιμα και κρασί.