Οι μεγάλες σε διαστάσεις τηλεοράσεις, σίγουρα είναι αρκετά πιο εντυπωσιακές αλλά και απρόσιτες εξαιτίας του μεγάλου κόστους. Το ίδιο ισχύει και για την κορυφαία τηλεόραση της Samsung η οποία ανήκει στη σειρά QLED που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου η εταιρεία.

Με διαστάσεις 88 ιντσών και ανάλυση φυσικά 4K, η τηλεόραση Q9 της Samsung προορίζεται για λίγους αφού η τιμή των 20.000 δολαρίων, την κάνει όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους. Το κόστος αυτό είναι υπερδιπλάσιο από το μοντέλο των 75 ιντσών που πωλείται τώρα με τιμή $7000ενώ το φθηνότερο μοντέλο της σειράς QLED, το Q7 των 55 ιντσών κοστίζει “μόλις” 2.500 δολάρια.

Πάντως η QLED Q9 των 88 ιντσών φέρνει απίστευτα χρώματα, 240 Hz ανανέωση σήματος και φυσικά υποστήριξη WiFi Direct, Bluetooth καθώς και τέσσερις HDMI θύρες.  Η τεχνολογία QLED είναι η απάντηση στην OLED της LG, με τη Samsung να υποστηρίζει ότι η τηλεόρασή της καλύπτει το 100% του χρωματικού προτύπου DCI-P3 HDR, κάτι που οι OLED τηλεοράσεις δεν υποστηρίζουν.

Στη μακρινή περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης, τότε τα πρώτα κομμάτια θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Ευρώπη το προσεχές Φθινόπωρο και κάτι μας λέει ότι δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία ετοιμοπαράδοτη.SA