Μια κομψή φωτογραφική μηχανή, ικανή για «μεγάλα» πράγματα, παρά το μικρό μέγεθός της. Διαθέτει αποσπώμενο φακό και NX M υποδοχή, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε από τους φακούς υψηλής ποιότητας της σειράς Samsung NX. Έτσι, αποκτάς μια ελαφριά κάμερα (μόλις 158 γραμμάρια) σε μέγεθος compact  μηχανής , η οποία έχει όμως τις δυνατότητες να σε εξελίξει σαν φωτογράφο.

Οθόνη για εύκολες selfie!

H TFT οθόνη αφής των 3 ιντσών δεν σε βοηθά μόνο να φτιάξεις το «κάδρο» σου αλλά με μια απλή κίνηση, ανασηκώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να τραβήξεις ένα αυτοπορτρέτο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαμογελάσεις στην οθόνη.  Η ποιότητα του κάθε καρέ οφείλεται στον εξελιγμένο αισθητήρα BSI CMOS 20,5 MP διάστασης 1 ίντσας. Χάρη σε αυτόν η αποτύπωση των καλύτερων στιγμών με τς δικούς σου ανθρώπους, πραγματοποιείται με ρεαλιστικά, ολοζώντανα χρώματα.

Καθαρές λήψεις και στο σκοτάδι

Η Samsung NX mini παρουσιάζει εξαιρετική ευαισθησία στο φως, καθώς φωτογραφίζει με ISO έως και 25 600. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τραβάς καθαρές και ακριβείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δημιουργώντας εικόνες με ελάχιστο θόρυβο ή θολούρα.

Δεν ανησυχείς για την μπαταρία της

Πλήρως φορτισμένη, η NX mini μπορεί να τραβήξει έως και 650 φωτογραφίες και 190 λεπτά βίντεο. Αυτές οι επιδόσεις θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να αφοσιωθείς μόνο στην προσπάθειά σου να τραβήξεις τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες.

Τράβηξε και βίντεο Full HD!

Η κάμερα της Samsung δεν… αστειεύεται καθόλου ακόμη και όταν κληθεί να τραβήξει βίντεο: με ανάλυση Full HD (1920 x 1080p) και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο θα δεις λεπτομέρειες εντυπωσιακής ακρίβειας όταν αργότερα προβάλλεις το βίντεο στην μεγάλη τηλεόρασή σου. Παράλληλα, το φορμά H.264 παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια εγγραφής συγκριτικά με ένα βίντεο MPEG4 έτσι ώστε να καταγράφεις ακόμη περισσότερα την ώρα της δράσης.

«Έξυπνες» λειτουργίες και εφαρμογές

·         Λειτουργία Photo Beam

Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να μεταφέρεις με ένα άγγιγμα τις φωτογραφίες σου.  Χρειάζεται απλά ένα smartphone που να υποστηρίζει την τεχνολογία NFC και θα μοιραστείς αυτόματα τη φωτογραφία που βλέπεις.

·         Εφαρμογή Mobile Link

Στείλε φωτογραφίες ή ακόμη και ολόκληρα άλμπουμ απευθείας σε μια smart συσκευή μέσω του Samsung Mobile Link. Χάρη στην τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης NFC, δεν χρειάζεσαι σύνδεση Wi-Fi.

·         Εφαρμογή AutoShare

Χάρη στην τεχνολογία NFC, το AutoShare της Samsung αποστέλλει αυτόματα κάθε φωτογραφία σας απευθείας στο smartphone, το tablet ή και στη Smart TV σου μέσω Wi-Fi. Επιπλέον, μέσω του GPS, μπορείς να προσθέσεις και ετικέτες τοποθεσίας.

·         Εφαρμογή Remote Viewfinder Pro

Το Remote Viewfinder Pro με τεχνολογία NFC μπορεί να μετατρέψει το smartphone σου σε τηλεχειριστήριο. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σου μηχανής, όπως την ταχύτητα κλείστρου, την έκθεση, και πολλά άλλα, ασύρματα μέσω του smartphone σου.