Την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στο Mixed Reality, τα συστήματα δηλαδή που συνδυάζουν στοιχεία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, για να δώσουν νέες εμπειρίες στους χρήστες των Windows 10. Στην εκδήλωση αυτή, θα δούμε όπως όλα δείχνουν και ένα νέο Samsung Mixed Reality, με τις επίσημες φωτογραφίες του να έχουν διαρρεύσει από χθες.

Χωρίς να υπάρχουν αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, εκ πρώτης όψεως η εμφάνιση του συστήματος της Samsung είναι εντυπωσιακκή, με την τοποθέτηση δύο καμερών στο εμπρόσθιο κομμάτι προκειμένου να μη χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός για τον εντοπισμό της θέσης του χρήστη στον τρισδιάστατο χώρο.

Μία άλλη παρατήρηση έρχεται από τα ακουστικά, τα οποία φέρουν το λογότυπο της εταιρείας AKG με μακρά ιστορία στο χώρο του Hi-Fi, και η οποία ανήκει από πέρσι στη Samsung. Με το σύστημα αυτό η Samsung έρχεται να προστεθεί με άλλους κατασκευαστές όπως την Acer, τη Dell, την ASUS και τη Lenovo που ανακοίνωσαν παρόμοια συστήματα στην έκθεση IFA 2017, και τα οποία θα υποστηρίζονται με τη νέα έκδοση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου.