Στο περιθώριο της παρουσίασης του Samsung Galaxy Note8 χθες στη Νέα Υόρκη, η Samsung επιβεβαίωσε ότι σε μία εβδομάδα θα παρουσίασει το νέο της έξυπνο ρολόι που θα αποτελέσει το διάδοχο του Samsung Gear S3.

Αυτό θα γίνει στην έκθεση IFA, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη όπου και η Samsung έχει παραδοσιακά πολυ μεγάλη παρουσία. Η κορεατική εταιρεία παραδοσιακά επιλέγει τα τελευταία χρόνια το Βερολίνο και τη συγκεκριμένη έκθεση για την παρουσίαση κάθε νέου Gear smartwatch και όπως φαίνεται και η φετινή χρονιά δε θα αποτελέσει εξαίρεση.

Δε γνωρίζουμε ακόμα τα σχέδια της εταιρείας και το τι καινούριο θέλει να φέρει στη συγκεκριμένη κατηγορία όπου κυριαρχεί το Apple Watch, όμως μια ασφαλής πρόβλεψη θέλει τη Bixby, το ψηφιακό βοηθό της Samsung που πρωτογνωρίσαμε στο Samsung Galaxy S8, να κάνει και εδώ την εμφάνιση του παρέχοντας μια σειρα πληροφοριών στον κάτοχο του ρολογιού.

Η παρουσίαση της Samsung στην IFA 2017 είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της 3οης Αυγούστου και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.