Με τα Samsung Galaxy S10 να έχουν παρουσιαστεί, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία, παρουσίασε στο δικό της event Galaxy Unpacked, το τελευταίας γενιάς Samsung Galaxy Watch Active, με το οποίο θέλει να σου αλλάξει τις καθημερινές σου συνήθειες.

Επανασχεδιασμένο από την αρχή, προσφέρει μία ολοκαίνουρια εμπειρία smartwatch, με οθόνη 1.1’’ και τεχνολογίας Super AMOLED. Οθόνη που φυσικά προστατεύεται από Gorilla Glass. Όμορφο,  στιλάτο και αρκετά ανθεκτικό, αφού διαθέτει πιστοποίηση στρατιωτικού επιπέδου. Μάλιστα η Samsung αναφέρει πως εκτός από αντοχή στο νερό σε 5ATM έχει περάσει μια σειρά από δοκιμές που σχεδιάστηκαν από τον αμερικανικό στρατό για να αποδειχτεί η αυξημένη αντοχή του, όπως γίνεται με τον στρατιωτικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο πεδίο μάχης.

Samsung Galaxy Watch Active

Μέσα από το λειτουργικό σύστημα Tizen OS 4.0 διαθέτει νέα watch faces με τα οποία θα μπορείς να παρακολουθείς σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει με τις καθημερινές σου συνήθειες. Με εξατομικευμένες λειτουργικές οθόνες για διαφορετικές δραστηριότητες αλλά και βάρος μόλις 25 γραμμάρια, θα έχεις την απόλυτη άνεση και την άμεση πληροφόρηση που επιζητάς, είτε κάνεις μία μικρή βόλτα είτε απαιτητικά πεζοπορία στα βουνά.

Το Samsung Galaxy Watch Active έρχεται με προηγμένη παρακολούθηση προπόνησης και μπορεί να ανιχνεύσει επτά σενάρια εκγύμνασης αυτόματα, παρέχοντας παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα περισσότερες από 40 διαφορετικές ασκήσεις, όπου σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη λειτουργικότητα του GPS, θα διατηρείς με περισσότερη ακρίβεια αποστάσεις, ρεκόρ κι άλλα.

Samsung Galaxy Watch Active

Σου επιτρέπει να ορίζεις καθημερινούς στόχους και να παρουσιάζεις την εξέλιξή σου σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείς να καθορίσεις υγιείς συνήθειες. Δες τις θερμίδες που έκαψες, το χρόνο άσκησης αλλά και τα ωριαία αποτελέσματά σου. Η Samsung θέλει να επιτύχεις τους μεγάλους στόχους σου, μέσα από τις καθημερινές σου μικρότερες επιτυχίες.

Μεταξύ των λειτουργιών, ξεχωρίζει επίσης η δυνατότητα ανίχνευσης άγχους, με την οποία το Samsung Galaxy Watch Active σου δίνει συμβουλές χαλάρωσης αλλά και η δυνατότητα μέτρησης της πίεσης, την οποία και μπορείς να ελέγχεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, σημαντική και η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, η οποία έπειτα συγκρίνει τις συνήθειές σου με άλλες αντίστοιχες της ηλικιακής σου ομάδας, ώστε να βελτιώσεις τον ύπνο σου.

Samsung Galaxy Watch Active

Υποστηρίζει όπως και τα Galaxy S10, την έξυπνο βοηθό Bixby με την οποία μπορείς να λαμβάνεις πληροφορίες ή να εκτελείς εργασίες μόνο με τη φωνή σου. Και για να μην ανησυχείς για τη φόρτιση, έρχεται με λειτουργία Wireless Poweshare, όπου θα μπορείς να φορτίσεις το smartwatch, ακουμπώντας το απλά στην πλάτη του Galaxy S10.  Μία μπαταρία όπου σύμφωνα με τη Samsung, θα σου δώσει αυτονομία έως και 45 ώρες.

Το smartwatch είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στη MediaMarkt και θα κυκλοφορήσει στις  8 Μαρτίου.

Προπαράγγειλέ το