Σε λίγες ημέρες η Samsung ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τις νέες καινοτομίες της. Το επόμενο Galaxy Unpacked event θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου στις 17:00 και μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά στο samsung.com/gr. Η πρόσκληση μας προτρέπει να ετοιμαστούμε για… ξεδίπλωμα, κάτι που μας βάζει σε ιδέες για το τι μας περιμένει.

Η Samsung μιλάει για unfold, κάτι που είναι ευθεία αναφορά στα αναδιπλούμενα smartphone της εταιρίας. Στο επερχόμενο Galaxy Unpacked λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουμε νέα Samsung smartphones με foldable form factor. Αυτή τη στιγμή, η κορεάτικη εταιρία έχει δύο βασικές σειρές αναδιπλούμενων συσκευών, τη Galaxy Z Fold και τη Galaxy Z Flip. Το πιο πιθανό είναι να ανανεωθούν και οι δύο και άρα να παρουσιαστούν οι διάδοχοι των Galaxy Z Fold2 και Galaxy Z Flip 5G.

«Τα τελευταία χρόνια είδαμε τις καινοτομίες των Samsung Galaxy smartphone να αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Άρα γιατί να αλλάξουμε κάτι καλό;» ρωτά η ίδια η Samsung. Και η απάντηση είναι πως «Αν δεν ζήσετε κάτι καινούργιο, πώς θα γνωρίζετε ότι υπάρχει και καλύτερο; Δεν ξέρετε τι χάνετε. Και μόλις μάθετε, δεν θα θέλετε να γυρίσετε πίσω. Είστε έτοιμοι για επικές εμπειρίες. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται.» Η τελευταία φράση είναι μία ακόμα επιβεβαίωση πως στο επερχόμενο Samsung Galaxy Unpacked τα foldable smartphones θα είναι πρωταγωνιστές.

Φυσικά, στα Unpacked η Samsung «ξεπακετάρει» πολλά νέα gadgets μαζί. Οπότε δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν στο event της επόμενης εβδομάδας δούμε και άλλες συσκευές, πέρα από τα νέα smartphones. Οι βασικότεροι «υποψήφιοι» είναι συνήθως νέα ασύρματα ακουστικά και smartwatches.

Μείνε συντονισμένος στο MediaTrends για να μάθεις όλες τις ανακοινώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Samsung Galaxy Unpacked event στις 11 Αυγούστου 2021!