Τα νέα Galaxy S21 Series smartphones της Samsung είναι οι τρεις συσκευές για τις οποίες έχουμε μιλήσει περισσότερο από την ημέρα που ολοκληρώθηκε το Unpacked 2021 και πλέον είναι διαθέσιμα στο mediamarkt.gr και στα καταστήματα MediaMarkt! Το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς από τη Samsung είχε κι άλλα ενδιαφέροντα να μας δείξει όμως. Το Samsung Galaxy SmartTag ήταν ένα από αυτά. Η νέα μικροσκοπική συσκευή της Samsung έρχεται για να κάνει συντροφιά στα αγαπημένα σου αντικείμενα, ώστε να μη τα χάσεις ποτέ.

Το Galaxy SmartTag είναι μια συσκευή εντοπισμού, η οποία, σε συνεργασία με το smartphone σου, σε βοηθά να βρίσκεις καθημερινά αντικείμενα. Προσαρμόζοντας το SmartTag σε αντικείμενα όπως το πορτοφόλι ή τα κλειδιά σου, μπορείς με λίγα «κλικ» να εντοπίσεις που βρίσκονται. Η αναζήτηση γίνεται μέσω του SmartThings Find app, με το έξυπνο tag της Samsung να αναπαράγει ένα ringtone που θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τη θέση του όταν χρειαστεί.

Galaxy SmartTag MM 01

Η νέα γκάμα έξυπνων tags της Samsung αποτελείται από δύο μοντέλα, το Galaxy SmartTag και το Galaxy SmartTag+. Η βασική διαφορά μεταξύ τους είναι πως το SmartTag χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth LE για τον εντοπισμό ενώ το SmartTag+ εξοπλίζεται και με Ultra Wide Band. Αυτό δίνει στο Plus μοντέλο μεγαλύτερη ακρίβεια θέσης και επιτρέπει στο SmartThings Find app να σου παρέχει ακόμα και AR οδηγίες για τον εντοπισμό αντικειμένων.

Πέρα από τον εντοπισμό αντικειμένων, αφού τα χάσεις, τα SmartTags της Samsung σε βοηθούν πριν ακόμα συνειδητοποιήσεις ότι ξέχασες κάτι. Όταν τα SmartTags απομακρυνθούν από το κινητό σου, το smartphone σε ειδοποιεί. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από το σπίτι χωρίς το πορτοφόλι ή τα κλειδιά σου. Τα Galaxy SmartTag και SmartTag+ δεν είναι χρήσιμα μόνο όταν είναι εντός εμβέλειας φυσικά, καθώς μπορείς να τα εντοπίσεις ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια άλλων Galaxy συσκευών, που θα περάσουν από κοντά τους. Η θέση τους προσδιορίζεται από τις διπλανές συσκευές και μεταδίδεται κρυπτογραφημένα σε εσένα, έτσι ώστε να τα βρεις όπου κι αν βρίσκονται.

Galaxy SmartTag MM ft

Επιπλέον, όποιο από τα δύο Galaxy SmartTag κι αν επιλέξεις, αυτό μπορεί να γίνει μέρος του smart home setup σου. Το πλήκτρο με το οποίο εξοπλίζονται τα tags της Samsung μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λειτουργίες, όπως το κλείσιμο του έξυπνου θερμοστάτη ή το άναμμα των φώτων. Από πλευράς αυτονομίας το Galaxy SmartTag και το SmartTag+ μπορούν να φτάσουν τις 280 και 250 μέρες αντίστοιχα. Για να λειτουργήσουν χρειάζονται μια απλή μπαταρία CR2032, η οποία αλλάζει όταν αδειάσει.

Το Samsung Galaxy SmartTag μπορεί να γίνει δικό σου άμεσα!