Το Samsung Galaxy S8 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphone της χρονιάς, και ενώ ήδη γνωρίζουμε αρκετά για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει βάση φημών που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Όμως σε ότι αφορά την εμφάνιση της ίδιας της συσκευής, μπορεί η ίδια η Samsung να μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε, βάση των δύο τελευταίων διαφημιστικών που δημοσίευσε η εταιρεία στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Και τα δύο διαφημιστικά αφορούν τα πλεονεκτήματα των οθονών AMOLED έναντι του ανταγωνισμού με καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση μιας συσκευής η οποία διακρίνεται για τη μεγάλη οθόνη με τα ελάχιστα περιθώρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Galaxy S8 θα ξεχωρίζει σημαντικά στον τομέα αυτό έναντι του ανταγωνισμού, με τη Samsung να θέλει να κατασκευάσει ένα κινητό με την οθόνη να καλύπτει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της εμπρόσθιας όψης.

Ένα ακόμα στοιχείο που ίσως συνηγορεί στο ότι η συσκευή που εμφανίζεται στα διαφημιστικά είναι το Galaxy S8, αποτελεί η απουσία κεντρικού Home πλήκτρου στην εμπρόσθια όψη, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε smartphone της σειράς Galaxy, με τη Samsung να μεταφέρει τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη ή στο πίσω μέρος.