Τα νέα Samsung Galaxy S21 είναι εδώ! Η Samsung, στο πρώτο Unpacked του 2021, ανακοίνωσε τρία νέα flagship smartphone, τα οποία μπορείς από σήμερα να παραγγείλεις στο mediamarkt.gr. Μέχρι να έρθουν στα χέρια σου και να απολαύσεις κι εσύ το δικό σου unboxing, μπορείς να βασιστείς στα επίσημα βίντεο της Samsung, τα οποία μας δείχνουν την εμπειρία του unboxing και για τα τρία μοντέλα της σειράς.

Samsung Galaxy S21

Ξεκινάμε με το «μικρό» της οικογένειας, το S21. Η νέα συσκευή της Samsung εξοπλίζεται με τον ολοκαίνουργιο Exynos 2100, AMOLED οθόνη 6,2″ με ανανέωση 120Hz, τριπλή κάμερα και μπαταρία 4.000mAh. Η χωρητικότητα της συσκευής μπορεί να είναι είτε 128GB, είτε 256GB ενώ έχεις να διαλέξεις μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων.

Όποιο χρώμα κι αν διαλέξεις, η εμπειρία του unboxing θα είναι παρόμοια. Ανοίγοντας το κουτί θα αντικρίσεις πρώτα από όλα το νέο σου smartphone. Παρακάτω σε περιμένει ένα μικρότερο κουτί με μερικές οδηγίες εκκίνησης, το εργαλείο εξαγωγής της SIM και το καλώδιο φόρτισης.

Samsung Galaxy S21+

Το επόμενο μοντέλο στη γκάμα είναι το Samsung Galaxy S21+. Στο κομμάτι του επεξεργαστή, της χωρητικότητας και της RAM ισχύει ό,τι και για το μικρότερο μοντέλο. Ο εγκέφαλος της συσκευής είναι ο Exynos 2100, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και χωρητικότητα είτε 128 είτε 256GB. Αυτό που αλλάζει είναι το μέγεθος και η μπαταρία. Το S21+ διαθέτει οθόνη 6,7″ ενώ η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4.800mAh.

Στο unboxing του S21+ ακολουθείς τα ίδια βήματα με το S21. Το πρώτο πράγμα που συναντάς ανοίγοντας το κουτί είναι η ίδια η συσκευή. Αμέσως μετά περνάς στα παρεχόμενα αξεσουάρ. Το Samsung Galaxy S21+ συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης και το εργαλείο εξαγωγής της SIM ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από εδώ κάποιες βασικές οδηγίες χρήσης.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Το τρίτο μοντέλο της γκάμας είναι και το πιο εντυπωσιακό. Με 4 κάμερες για κάθε περίσταση, οθόνη 6,8″ QHD με ανανέωση 120Hz και υποστήριξη για S Pen, το Galaxy S21 Ultra είναι ένα από τα πληρέστερα smartphone που έχει δημιουργήσει ποτέ η Samsung από πλευράς χαρακτηριστικών. Μερικά ακόμα specs που ξεχωρίζουν είναι η μεγάλη μπαταρία των 5.000mAh και ο συνδυασμός 512GB χωρητικότητας και 16GB RAM στο κορυφαίο μοντέλο.

Όπως βλέπουμε στο επίσημο βίντεο της Samsung, το unboxing ξεκινά και εδώ από το ίδιο το smartphone. Αφού βγάλεις το κινητό από τη συσκευασία, στα ενδότερα του κουτιού θα βρεις το εργαλείο εξαγωγής της SIM, το καλώδιο σύνδεσης και το quick start guide.

Δεν έχεις παραγγείλει ακόμα το Samsung Galaxy S21 που σου ταιριάζει;