Παράταση για τον επόμενο χρόνο θα πάρει όπως φαίνεται η παρουσία αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη, σε κάποια από τα κορυφαία smartphones της Samsung αφού ούτε το Samsung Galaxy Note9 το οποίο θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο, θα διαθέτει παρόμοιο αισθητήρα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αρκετά αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities, ο οποίος έχει αρκετά καλές διασυνδέσεις με τις γραμμές παραγωγής των εταιρειών, κάτι που τον έχει οδηγήσει σε αρκετές έγκυρες προβλέψεις ειδικά για τα προιόντα της Apple. Στην περίπτωση του Samsung Galaxy Note9, o Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι ο λόγος που δε θα δούμε παρόμοιο αναγνώστη στο νέο Galaxy Note είναι τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζει η λειτουργία του όταν τοποθετηθεί στη συσκευή screen protector. Ένα πρόβλημα που για τη Samsung αποτελεί λόγο για να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ενσωμάτωσή του στο Note αν δε λυθεί.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Honor 7C θα έχει διπλή κύρια κάμερα και αναλογία 18:9

Πίσω από την ανάπτυξη του πρώτου αισθητήρα που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη βρίσκεται η Synaptics ενώ ήδη στην αγορά κυκλοφορεί μοντέλο της Vivo που είναι και το πρώτο που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία.