Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι η Samsung θα παρουσιάσει το νέο Samsung Galaxy Note10 στις 7 Αυγούστου. Μένει να επιβεβαιωθεί και η πόλη που θα επιλέξει η κορεατική εταιρεία αν και όλα δείχνουν ότι και φέτος, αυτή θα είναι η Νέα Υόρκη, όπως και πέρσι.

Στο μικρό teaser που κυκλοφόρησε η Samsung στα social media της καθώς και στο YouTube, μπορούμε να δούμε το S-Pen, τη γνωστή ψηφιακή γραφίδα που διαφοροποιεί κάθε Note με τα περισσότερα smartphones της αγοράς.

Διάβασε επίσης: PS5 – Τι γνωρίζουμε έως τώρα και πότε κυκλοφορεί η νέα κονσόλα της Sony;

Στο βίντεο το S-Pen δημιουργεί μια κάμερα, πιθανότατα τη selfie κάμερα κάτι που ίσως δείχνει και μια στενότερη σχέση μεταξύ των δύο αυτών στοιχείων. Στις τελευταίες γενιές του Galaxy Note έχουμε δει άλλωστε τη Samsung να μετατρέπει τη ψηφιακή της γραφίδα σε κλείστρο προκειμένου ο χρήστης να μπορεί μόλις πατήσει το κουμπί στην επιφάνεια, να κάνει λήψη μιας φωτογραφίας πολύ πιο εύκολα.

Με βάση τις φήμες, περιμένουμε να δούμε και μια 5G έκδοση του Samsung Galaxy Note10 ενώ έμφαση θα δοθεί αναμενόμενα στις δυνατότητες της κύριας κάμερας. Η παρουσιάση με την παραδοσιασκή ονομασία Unpacked, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το λογαριασμό της Samsung στο YouTube.