Πολλές φορές έχουν «τρέξει» προσφορές όπου η αγορά ενός κινητού δίνει κάποιο δώρο. Η Samsung αποφάσισε να πάρει αυτό το concept και να το απογειώσει, δημιουργώντας την Samsung Galaxy Awesome Week. Τι διαφορετικό είχε αυτή η «φοβερή εβδομάδα»; Το γεγονός πως δεν υπήρχε ένα κινητό που δίνει δώρο, αλλά μία ολόκληρη σειρά συσκευών.

Η Samsung Galaxy Awesome Week διεξήχθη από τις 5 μέχρι τις 11 Απριλίου και σε αυτή συμμετείχαν όλα τα smartphones της οικογένειας Galaxy A. Αν απέκτησες ένα εκ των Samsung Galaxy A02s/A21/A32/A42/A52/A72 κατά τη διάρκεια του παραπάνω διαστήματος, μπορείς να διεκδικήσεις ένα super δώρο που θα συνοδεύσει ιδανικά το καινούργιο σου κινητό. Ποιο είναι αυτό το super δώρο; Πάμε να δούμε!

Αν απέκτησες το Samsung Galaxy A02s ή το Galaxy A12, τότε μπορείς να πάρεις ως δώρο ένα Galaxy SmartTag. Για κάθε αγορά Samsung Galaxy A32 ή Galaxy A42 το δώρο είναι ένα activity tracker Galaxy Fit2. Τέλος, σε όσους απέκτησαν το Galaxy A52 ή το Galaxy A72 η Samsung κάνει δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds+.

Samsung-Awesome-Week-MM-01

Για να πάρεις κι εσύ το δώρο που σου αντιστοιχεί, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή Samsung Members που είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή σου. Για να προχωρήσεις θα πρέπει να κάνεις login με το λογαριασμό σου ή να δημιουργήσεις καινούργιο. Όταν κάνεις είσοδο με τον λογαριασμό σου πήγαινε στην καρτέλα «Πλεονεκτήματα» και κάνε tap στην επιλογή «Samsung Galaxy Awesome Week». Εκεί πρέπει να επιλέξεις πως θέλεις να μεταβείς στη σελίδα της προωθητικής ενέργειας και στη νέα σελίδα θα βρεις μία φόρμα συμμετοχής. Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και βεβαιωθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής, θα λάβεις ένα ενημερωτικό email.

Αυτό ήταν, το δώρο σου είναι καθ’ οδόν! Βιάσου μόνο να κάνεις την παραπάνω διαδικασία καθώς έχεις περιθώριο μέχρι τις 11 Μαΐου για να εξαργυρώσεις το δώρο σου ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα των δώρων.